«Опозиційний блок» не має наміру підтримувати кандидатів на посади міністрів, які будуть запропоновані коаліційною більшістю. Про це, як передає кореспондент Forum'у, у кулуарах парламенту в коментарі журналістам заявив народний депутат, один з лідерів партії Сергій Льовочкін.

«Ми не будемо підтримувати нікого з тих, кого пропонуватиме нинішня коаліція, тому що ми принципово перебуваємо в опозиції, в опозиції до тих програм, які пропонує влада», - сказав він.

При цьому він пояснив, що ОБ вважає, що програми влади ведуть до погіршення життя українців і зниження соціальних стандартів. «Тому ми підтримувати не будемо ні програми уряду, ні кандидатів від влади і від провладної коаліції на будь-які посади в українській владі», - зазначив він.

Разом з тим, відповідаючи на питання журналістів про те, чи існують домовленості між владою і опозицією щодо комітетів, він відповів: «Ніяких домовленостей наразі немає, оскільки ми бачимо, що у влади зберігається підхід: «спочатку собі, а потім подивимося», - резюмував він.

Дарина Шварцман, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

36