Зупинити трагедію на Донбасі можливо тільки з допомогою сильної, професійної і патріотичної армії. Про це Президент України Петро Порошенко заявив у ході зустрічі з головнокомандувачем Об'єднаних Збройних сил НАТО в Європі, командувачем Збройними силами США в Європі генералом Філіпом Брідлавом.

«Тоді політичним лідерам нашої країни, дипломатам буде набагато легше знайти можливість врегулювання ситуації», - вважає він.

Порошенко зазначив, що за останні сім місяців «Україні вдалося побудувати практично нову армію, яка має сильний дух і високий патріотизм і, що дуже важливо, сильну підтримку українського народу».

Президент акцентував увагу на тому, що українській армії вдалося провести кілька вдалих військових операцій, і зараз вона потребує активізації співпраці з військовими США та НАТО саме в напрямку обміну досвідом та знаннями та поліпшенні підготовки.

Також Порошенко високо оцінив діяльність українсько-американського комітету оборони, який впроваджує в Україні військову реформу на двосторонній основі, що вже в цьому році дозволить значно посилити військову міць української армії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29