Сьогодні, 26 листопада, в Києві під час футбольного матчу Ліги Європи УЄФА між командами «Динамо» (Київ, Україна) та «Ріу Аве» (Віла-ду-Конді, Португалія) на НСК «Олімпійський» для забезпечення охорони громадського порядку виділено понад 450 працівників міліції та військовослужбовців Національної гвардії України, повідомили Forum'у у ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

З метою гарантування безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів у місці проведення заходів, а також для вільного пересування вболівальників до стадіону Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв із проханням не залишати транспорт з порушенням правил дорожнього руху, а також не паркувати автомобілі на тротуарах вулиць, прилеглих до спортивного комплексу.

Державтоінспекція рекомендує водіям та пішоходам бути обачними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, передусім тимчасово встановлених.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням не порушувати вимог чинного законодавства у сфері проведення спортивних заходів.

Столична міліція закликає уболівальників поводити себе цивілізовано, ставитися один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок і сприяти працівникам міліції у виконанні їхніх функцій щодо охорони правопорядку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

24