Монастирищенська міліція (Черкаська обл.) затримала 52-річну жінку, яка протягом двох місяців збувала наркотичні засоби. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Черкаській області.

«Співробітники Монастирищенського райвідділу міліції отримали оперативну інформацію, що в одному з сіл району невідомий здійснює незаконний продаж наркотиків. Оперативники негайно розпочали перевірку отриманих даних», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в міліції, у ході проведеної роботи правоохоронці встановили адресу будинку, в якому здійснювався продаж наркотику, після чого була проведена оперативна закупівля.

«Отримавши всі необхідні докази протиправної діяльності зловмисниці, працівники міліції прийшли до неї з постановою суду на проведення санкціонованого обшуку. Під час проведення обшуку в домоволодінні оперативники виявили і вилучили рослини конопель та грошові кошти, які наркоторгівка отримала від збуту зілля», - розповіли в міліції.

Так, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкції статті передбачають позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом