Донецький державний університет управління з 1 грудня 2014 р. буде проводити свою освітню діяльність у Маріуполі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства освіти і науки України.

«Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію на сході України і продовження збройного конфлікту на території міста Донецька, з метою збереження життя і здоров'я громадян України, а також конституційного права кожного на належні, безпечні умови праці і навчання, до завершення збройного конфлікту Донецький державний університет управління буде проводити свою освітню діяльність на базі Маріупольського філіалу Донецького державного університету управління», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що всі працівники Донецького державного університету управління, які бажають продовжувати працювати в університеті, повинні розпочати виконання своїх обов'язків з 1 грудня 2014 року, повідомляє «РБК-Україна».

Як повідомляв ForUm, два вищих навчальних заклади, підвідомчі Міністерству внутрішніх справ, переведуть з Донбасу в інші міста України через воєнні дії на території регіону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом