Президент Росії Володимир Путін заявив, що фінансова допомога, надана Росією Абхазії, з підписанням договору про союз і стратегічне партнерство буде збільшена вдвічі. Про це Путін сказав у понеділок, 24 листопада, на зустрічі з президентом Абхазії Раулем Хаджимбою в Сочі.

«Ми з вами знаємо, що заплановано саме дворазове збільшення цієї допомоги», - сказав російський президент.

Путін також висловив упевненість в тому, що нинішня зустріч лідерів країн дасть поштовх всьому комплексу двосторонніх відносин, повідомляє «Інтерфакс».

Хаджимба у свою чергу заявив, що з підписанням російсько-абхазького договору будуть збільшені можливості, раніше надані Росією в питаннях безпеки та соціально-економічного розвитку країни.

За його словами, договір дасть можливості для розвитку економічного потенціалу Абхазії. «Якщо в перші роки ми все-таки були націлені на соціальні проекти, то сьогодні як раз стоїть завдання підняти рівень економічних можливостей нашої країни», - заявив Хаджимба.

Нагадаємо, 1 червня подав у відставку президент невизнаної Республіки Абхазія Олександр Анкваб.

Як раніше повідомляв ForUm, Україна не визнає легітимність президентських виборів, які були проведені в Абхазії 24 серпня 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом