Члени незаконних збройних формувань обстріляли наряди прикордонників поблизу Трьохізбенки (Луганська обл.) та Артемівська (Донецька обл.), постраждалих немає. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«О 16:40 23 листопада НЗФ здійснили обстріл прикордонного наряду, який ніс службу на контрольному посту в районі н. п. Трьохізбенка. Вогонь вівся з мінометів. Постраждалих військовослужбовців немає», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за даними прикордонників, з 23:30 22 листопада до 3:20 23 листопада НЗФ періодично обстрілювали спільний блокпост поблизу н. п. Артемівськ.

«Обстріли, здійснювані зі стрілецької зброї з лісосмуги, тривали від 30 до 40 хвилин. Військовослужбовці відкрили вогонь і відбили напад противника. Ніхто з українських військових не постраждав», - уточнили в прикордонному відомстві.

У прес-службі також зазначили, що підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону і оборону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами антитерористичної операції і членами НЗФ в умовах напруженої обстановки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

17