У Києві завтра, 25 листопада, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Найближчої доби погоду визначатиме поле підвищеного тиску і холодна повітряна маса. У країні істотних опадів не очікується, лише в Криму протягом доби можливі невеликі опади, а на крайньому заході вдень дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/секунду.

Температура вночі 4-9° морозу, на півночі Лівобережжя до 12°, на Закарпатті та в Криму близько 0°; вдень 0-5° морозу, у західних, Одеській області та в Криму 1-6° тепла.

У Києві - без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/секунду. Температура вночі 5-7° морозу, вдень 0-2° морозу, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

На 26 листопада синоптики прогнозують в Україні місцями невеликий мокрий сніг; у південній частині невеликий мокрий сніг з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь.

На дорогах Правобережжя місцями ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с, у Криму та Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/секунду.

Температура вночі 5-10 ° (у східних областях та на півночі Лівобережжя до 14°), вдень 0-5° морозу; на крайньому заході та півдні вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 1-6° тепла.

У Києві - місцями невеликий мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/секунду. Температура вночі мінус 6-8°, удень мінус 1-3°.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом