Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 14 по 21 листопада.

«Україна сьогодні – найнебезпечніше місце в світі», - Президент України Петро Порошенко про ситуацію на Донбасі.

«Війна висмоктує з нас мільярди доларів», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про конфлікт на Донбасі.

«Я вірю, що Україна - це справжній краш-тест для нинішньої міжнародної системи. Україна - це краш-тест для дотримання правил. Україна - це краш-тест для нас самих», - глава МЗС України Павло Клімкін про те, що ситуація в Україні - випробування на стійкість для нинішньої світової системи.

«Росія всіма силами і засобами намагається відштовхнутися від цього формату і пропонує нам «Абхазію №2 в Україні», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про необхідність переговорів з РФ у «женевському» форматі.

«Уряд на сьогоднішній день, на жаль, тримає столицю на «голодному пайку», - мер Києва Віталій Кличко про недостатнє фінансування столиці.

«Ця угода передбачає складні, болючі, але необхідні реформи для держави, й оплески, можливо, будуть, тільки точно не в найближчому майбутньому - їх потрібно заслужити», - перший віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман про коаліційну угоду.

«Зараз основне, хто буде все це виконувати. Тому що - «письменників у нас багато», а от ті, хто робитиме - ручками, повинні бути подані невідкладно», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про подання кандидатур в уряд.

«Це я зараз такий розумний. А тоді вистачило розуму і сил тільки на Харків», - глава МВС Арсен Аваков про те, що Донецьк і Луганськ можна було б уберегти від проросійськи налаштованих активістів, як це було зроблено в Харкові.

«Росія сьогодні - не держава, яка може боротися проти всього світу, і якщо буде введено наступний етап санкцій, вона просто лусне як держава», - голова Донецької обласної держадміністрації Олександр Кіхтенко про те, що чекає Російську Федерацію, якщо вона продовжить воювати з Україною.

«Франція досить творчо шукає спосіб уникнути передачі кораблів «Містраль» Росії», - міністр закордонних справ України Павло Клімкін про кораблі «Містраль», які Франція побудувала для Росії.

«Це одурманені пропагандою, а, можливо, й горілкою люди, які телефонують на всі можливі доступні їм телефони з повідомленнями про фальшиві мінування», - глава СБУ Валентин Наливайченко про те, що хибні повідомлення про мінування інфраструктурних об'єктів Києва надходять від пенсіонерів з Донбасу.

«Якщо буде сніг, він не буде несподіванкою для киян», - мер Києва Віталій Кличко про те, що міська влада готова до зими і прибирання снігу.

«Плотницький, який керував підлим викраденням і передачею в руки ФСБ жінки, Надії Савченко, гідний лише «дуелі» з українським судом», - спікер МЗС України Євген Перебийніс про пропозицію глави самопроголошеної Луганської народної республіки Ігоря Плотницького викликати Президента України Петра Порошенка на «поєдинок».

«Не думаю, що якщо у мене буде інший телефон, то Україна стане багатшою», - віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман про свій телефон iPhone 6.

«Це основа, на яку посилається весь світ. Основа, під якою Путін підписався, але не виконується ... Так він показує світові чого варте його слово!», - колишній президент України Леонід Кучма про те, що Росія не виконує мінські домовленості.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом