КП «Київський метрополітен» може обмежити роботу станцій «Арсенальна», «Хрещатик» і «Майдан Незалежності» 21 та 22 листопада у випадку збільшення пасажиропотоку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

За інформацією прес-служби комунального підприємства, 21 та 22 листопада на всіх лініях Київського метрополітену будуть передбачені додаткові резервні склади, які будуть видаватися в разі збільшення пасажиропотоку.

Якщо після завершення заходів у центральній частині міста 21 і 22 листопада пасажиропотік перевищить перевізну спроможність, імовірне введення обмежень на вхід пасажирів на станції «Арсенальна», «Хрещатик» і «Майдан Незалежності».

«Ці заходи введені на підставі "Порядку організації роботи пасажирського транспорту загального користування в зв'язку з святкуванням Дня гідності та свободи на майдані Незалежності 21 листопада 2014 року", затвердженого директором Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначається День гідності і свободи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

91