Жителям Дебальцевого, Ольховатки, Камишатки і Булавинського Донецької області доставили гуманітарну допомогу, виділену обласною державною адміністрацією. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

«Жителі отримали теплі речі, матраци, продуктові набори, дитяче харчування та інші товари першої необхідності», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, гуманітарку спочатку планували в повному обсязі доставити в місто Дебальцеве, але незабаром було вирішено розділити між зазначеними населеними пунктами.

«Проблема в тому, що у таких селищах, як Ольховатка, Камишатка і Булавинське, зараз ситуація майже критична. Ці населені пункти адміністративно підпорядковуються Єнакіївській районній раді, яка зараз, на жаль, контролюється членами незаконних збройних формувань. Як наслідок - люди вже по кілька місяців не отримують жодних соціальних виплат», - зазначили в Міноборони.

Згідно з повідомленням зараз вирішується питання про перепідпорядкування зазначених населених пунктів іншій районній раді.

За даними оборонного відомства, місце роздачі гуманітарки було обстріляне артилерією НЗФ. На щастя, обійшлося без жертв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

97