Новообраний народний депутат від «Опозиційного блоку» Юрій Воропаєв не зміг прокоментувати інформацію про переформатування партії в нову політичну силу з причини необізнаності щодо цієї теми.

«Я написав заяву про входження в «Опозиційний блок». Було засідання партії», - сказав він журналісту Forum'у. І поставив зустрічне запитання: «Звідки таке питання про переформатування?».

Почувши відповідь про те, що ця інформація була озвучена Сергієм Льовочкіним, Воропаєв пояснив: «Я з ним не спілкувався ні вчора, ні сьогодні, тому не можу щось коментувати».

Нагадаємо, один із лідерів Опозиційного блоку Сергій Льовочкін повідомив, що «Опозиційний блок» буде переформатовано в нову політичну силу.

«Таке рішення може бути прийняте найближчим часом, - зазначив він. - Нова політична сила включатиме в своєму складі всіх, хто брав участь у виборах». Він додав, що нова політична сила буде готуватися до наступних виборів, як парламентських, так і місцевих, які відбудуться восени 2015 року.

У той же час, журналіст Анатолій Шарій оприлюднив інформацію про те, що нова партія називатиметься «Відродження», а також опублікував політичну концепцію партії, в основі якої - «війна з Порошенком» і просування ідеї - «без опозиції немає єдиної України».

Яніна Ткачук, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

35