Колишні чиновники Оболонської районної ради Києва підозрюються у зловживанні службовим становищем, в результаті чого завдали збитків місту на суму понад 21 млн грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури м. Києва.

«Прокуратурою міста Києва розпочато кримінальне провадження стосовно колишніх посадових осіб Оболонської райради, які, зловживаючи службовим становищем, завдали збитків територіальній громаді міста на суму понад 21 млн гривень», - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, у 2010 році між райрадою та приватним підприємством було укладено інвестиційний договір про будівництво торговельно-розважального центру, згідно з яким підприємство зобов'язане передати майно у власність територіальної громади.

Однак, згідно з повідомленням, у ході прокурорської перевірки було встановлено, що вартість цього майна занижена на суму понад 21 млн грн.

Так, прокуратура Києва почала кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

43