В Одесі при одержанні неправомірної вигоди затримано співробітницю Фонду соціального страхування. Про це повідомляє прес-служба Одеського міського управління міліції.

«Громадяни, охочі придбати пільгові путівки на лікування в санаторії, спочатку повинні були «задобрити» працівницю фонду і лише після цього отримували можливість поправити здоров'я. Розмір «подяки» становив від 1000 до 3000 гривень», - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, після отримання чергового «грошового траншу» жінка була затримана співробітниками правоохоронних органів.

«В ході огляду приміщення міліціонери виявили та вилучили 30 тисяч гривень, понад 5000 доларів США та майже 1500 євро», - розповіли в прес-службі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою), санкція якої передбачає штраф від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років із забороною обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

68