Нова влада не виправдовує сподівань суспільства. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час прес-конференції заявив координатор Комітету визволення політв'язнів Микола Кохановський.

Також КВП закликає українців 22 листопада зібратися на віче у Києві на Майдані Незалежності. «Ми закликаємо вийти всіх людей доброї волі на Майдан 22 листопада, в день, коли українці відзначають День свободи... Об 11 годині розпочнеться віче», - сказав він.

За його словами, українцям необхідно зібратися на віче, оскільки постреволюційна влада не виправдовує сподівань суспільства. «У країні - війна. Ми втратили та продовжуємо втрачати території. Є ознаки репресій, не дотримуються закони, не проведена люстрація, не зламана корупційна система управління державою. Країну охопила інфляція, відбувається збіднення», - зазначив він.

Крім того, Кохановський оприлюднив вимоги Комітету визволення політв'язнів до нинішньої влади, серед яких звільнення політв'язнів згідно зі списками КВП, озброєння добровольчих батальйонів і надання бійцям офіційного статусу, а також належне забезпечення захисників країни державою, призначення на державному рівні відповідального за забезпечення бійців АТО.

Дарина Шварцман, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом