У Львові невідомі нанесли тяжкі тілесні ушкодження 26-річному співробітникові міліції, внаслідок чого він помер. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області.

«19 листопада, близько 00:30, до чергового Сихівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сихівській у Львові невідомі побили хлопця. Незабаром надійшло ще одне повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що в кареті «швидкої» при наданні медичної допомоги від крововиливу в мозок помер 26-річний житель Пустомитівського району. На тілі померлого виявлено численні тілесні ушкодження», - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, побої загиблий отримав під час бійки з двома невідомими особами біля одного з супермаркетів у Сихівському районі Львова.

«Між чоловіками виникла суперечка, під час якого двоє чоловіків почали жорстоко бити іншого. Коли побитий намагався врятуватися втечею, його наздогнали, повалили на землю і продовжили наносити удари руками і ногами по голові і в життєво важливі органи. Коли побитий чоловік упав на землю і втратив свідомість, зловмисники зникли з місця події», - розповіли у відділі зв'язків з громадськістю.

Згідно з повідомленням, загиблий є 26-річним працівником міліції одного з підрозділів Львівської області.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

91