Ситуація з опаленням і водопостачанням в тих регіонах східної України, які контролюються українською владою, стабільна і не викликає побоювань.

Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Білоусов.

«На сьогодні підключені до опалення всі об'єкти на тих територіях Донбасу, які контролюються владою. Виняток становить тільки одна школа в Олександрівському районі Донецької області. Там проводились роботи, і в найближчі два дні навчальний заклад буде підключено. В іншому питань немає - зрозуміло, що в цьому регіоні всі включилися трохи пізніше звичайного, але на сьогодні все в порядку», - заявив чиновник.

Що стосується неконтрольованих територій, то зараз, за словами Білоусова, у міністерства немає офіційних даних з цього питання. За його словами, у місцях, контрольованих незаконними збройними формуваннями, ситуація постійно змінюється. «Є питання і з електропостачанням, і з водопостачанням, деякі населені пункти досі не підключені», - зазначив заступник міністра.

Як раніше повідомляв ForUm, Донецька обласна державна адміністрація заявила 17 листопада про загрозу припинення теплопостачання Дебальцевого через виснаження запасів вугілля.

Валентин Цімох, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом