На цьому тижні в Україні синоптики прогнозують похолодання та опади у вигляді снігу і дощу.

Як повідомляє «Укрінформ» з посиланням на Meteoprog.ua, температура повітря за декілька днів знизиться до +1...+5. У західних і південних областях денні показники будуть трохи вищі і становитимуть +5...+11 градусів.

Починаючи з 18 листопада, температура повітря знизиться на 3-5 градусів. На сході і півночі температурні показники знизяться до -1...+3 градусів, нічні температури знизяться до -5...+1 градуса. У західних і південних областях денні температури будуть варіюватися в межах +4...+11 градусів, нічні становитимуть +2...+7 градусів.

18-19 листопада в Україні буде хмарно, холодно й практично у всіх областях очікуються інтенсивні опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

20-21 листопада в центральних, східних та північних областях опади припиняться. Нічні температури знизяться до -5 градусів. Дощова погода пануватиме в південних і західних областях.

У Києві очікується похолодання до +1...+3 градусів, удень -4...0 вночі, буде хмарно, холодно і переважно без опадів. Місцями ймовірні опади у вигляді снігової крупи та мокрого снігу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом