За минулу добу в Донецьку внаслідок обстрілу були зафіксовані численні потрапляння снарядів у житлові будинки в Київському районі міста. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

За інформацією прес-служби, пошкоджено будинки № 3,4,8,10 по вул. Руданського, № 6 і 8 по вул. Сенявіна, №33 по вул. Прохолодній, №12 по вул. Калініна, № 4 по вул. Желябіна. Крім того, внаслідок потрапляння снарядів і подальшого загоряння повністю знищено житловий одноповерховий будинок №4 по вул. Руданського, гараж по вул. Лєскова, 6, гараж і розташований у ньому автомобіль по вул. Свєтлова, 3.

Внаслідок обстрілу в Київському районі також зафіксовані численні пошкодження газопроводів. У зв'язку з цим без газопостачання залишилися 147 будинків приватного сектору по вул. Руданського, Прохолодній, Желябова, Синявіна, Новоросійській та ін.

Станом на 9.30 18 листопада обстановка в місті відносно спокійна, повідомлення про надзвичайні події в районах не надходять.

Як повідомляв ForUm, 15 та 16 листопада, в Донецьку отримали уламкові поранення різного ступеню тяжкості вісім мирних громадян, одна людина загинула.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25