Внаслідок обстрілу пошкоджено газопровід в місті Щастя Луганської області, повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

«У ряді населених пунктів в результаті бойових дій пошкоджені системи життєзабезпечення. Зокрема, в м. Щастя бойовики залпом з «Граду» перебили газопровід, залишивши без газу Щастя і кілька сусідніх сіл, які знаходяться на контрольованій ЛНР території. За кілька годин наші ремонтні бригади усунули пошкодження і відновили газопостачання», - заявив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

За його словами, станом на ранок 18 листопада повністю без газу і електроенергії в Луганській області залишається Трьохізбенка, без газу - Кряківка, Сокільники і Чорнухине, без електроенергії - Новоолександрівка (Попаснянського району), Калинове-Борщувате, Горск-Іванівка та частково Станиця Луганська і Пшенична, без центрального водопостачання - Кримське, Новотошківка, Нижня і Верхня Вільхівка.

Крім цього, за словами Москаля, під обстріл з «Градів», артилерії і мінометів потрапили населені пункти Станиця Луганська, Кримське, Щастя, Трьохізбенка та Троїцьке.

«У Трьохізбенці один з артилерійських снарядів бойовиків вибухнув на приватному подвір'ї і важко поранив 43-річну жінку - їй відірвало ногу. Поранену госпіталізували», - повідомив Москаль.

Як раніше повідомляв ForUm, у боях за Станицю Луганську в неділю, 16 листопада, загинули три бійця спецбатальйону «Чернігів».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом