За даними на 17 листопада, у Луганську працюють 110 котелень, тепло подається в 1102 житлові будинки, 50 установ охорони здоров'я, 46 шкіл та 46 дитячих садків. Ця інформація була озвучена в ході апаратної наради, яку провів перший заступник луганського міського голови Маноліс Пілавов, повідомляє прес-служба міської ради.

За словами керівника ДКП «Теплокомуненерго», серйозно гальмують процес запуску опалення дві причини: подача води за графіком у центральній частині міста, а також пориви на теплотрасах, які найчастіше відбуваються через відключення електрики на котельнях. На цей момент на мережах виявлено 110 поривів. 174 житлові будинки зараз перебувають у стадії запуску опалення.

Компанія «Луганськвода» здійснює подачу в місто 105 тисяч кубів води.

У вихідні спостерігалися перебої з водопостачанням Кам'яного Броду, там провели заміну ділянки труби. Вранці у понеділок, 17 листопада, воду в будинки мешканців почали подавати.

Енергетики завершили відновлювальні роботи на лінії в напрямку Олександрівська, щоб подати електроенергію на місто ще і з боку Родакового.

Газопостачання міста здійснюється в штатному режимі, перебоїв немає.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

37