У Києві створили спеціальну Комісію з надання допомоги киянам - учасникам антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Для надання допомоги киянам - учасникам АТО в Києві створена Комісія на чолі із заступником голови КМДА Михайлом Радуцьким. Відповідне розпорядження підписав київський мер Віталій Кличко», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, до складу комісії увійшли директор департаменту соціальної політики, керівництво районних державних адміністрацій м. Києва, представники департаменту охорони здоров'я, депутати Київської міської ради.

Крім того, як зазначили в КМДА, до роботи комісії залучать, за згодою, представника ГУ МВС України в м. Києві, ГУ юстиції в м. Києві та ГУ Служби безпеки України в м. Києві та Київської області.

Згідно з повідомленням, основним завданням дорадчого органу стане розгляд заяв про компенсацію витрат, пов'язаних з дорогим лікуванням киян - учасників бойових дій, та відшкодування коштів на складне протезування киян, інвалідність яких пов'язана з участю в АТО.

У КМДА також повідомили, що засідання будуть проходити не рідше одного разу на місяць.

Як повідомляв ForUm, раніше Київрада звільнила від оплати за комунальні послуги учасників АТО і членів їх сімей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом