Учора, 13 листопада, молодіжна збірна команда України в товариському матчі на НТК ім. Баннікова обіграла однолітків із Туреччини з рахунком 2:0. Про це Forum'у повідомили в прес-службі Федерації футболу України.

Команда Сергія Ковальця, що складається з футболістів 1994 року народження, двічі в другому таймі уразила ворота турецької збірної.

Перша половина гри запам'яталася позиційною грою рівних суперників з невеликою кількістю небезпечних моментів.

У другому таймі нападник збірної Туреччини Учан протягом шести хвилин встиг отримати дві жовті картки і залишив свою команду в меншості.

Отримавши чисельну перевагу, українські футболісти значно частіше стали турбувати захисні порядки команди гостей. На 69-й хвилині гравці збірної України провели контратаку, в результаті чого, Сьонмез був змушений порушити правила у власному штрафному майданчику. Юрченко впевнено реалізував 11-метровий удар, розвівши м'яч і воротаря по різних кутах.

Збірна Туреччини пішла відіграватися й отримала другий гол у власні ворота. На 87-й хвилині Гринь організував контратаку правим флангом, прострілив у центр воротарського, де Хобленко, вигравши боротьбу у захисника, вразив дальню «дев'ятку» воріт збірної Туреччини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

22