Тараса Качку призначено в. о. президента Американської торговельної палати в Україні замість Бернарда Кейсі. Про це повідомляє прес-служба Американської торговельної палати в Україні.

Повідомляється, що він працюватиме на тимчасовій посаді до призначення нового президента організації.

Качка був призначений в Американську торговельну палату у січні 2014 року на посаду віце-президента з питань стратегічного розвитку, передає «РБК-Україна».

Він має великий досвід роботи в приватному секторі, неурядових організаціях та урядових структурах і є одним із головних експертів з питань євроінтеграції в Україні та співавтором тексту Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Американська торговельна палата в Україні є однією з найактивніших та найвпливовіших громадських неприбуткових бізнес-асоціацій в Україні. Одним із головних завдань асоціації є представництво інтересів іноземних інвесторів, що працюють у країні, а також сприяння появі нових інвесторів на цьому ринку.

Палата співпрацює у питаннях торгівлі, комерції та економічних реформ не лише з українським урядом, а й з урядами інших країн, що є економічними партнерами України, з метою захисту інтересів компаній - членів Палати з більш ніж 50 країн світу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

50
Теги