У всіх районах столиці відремонтують мережі зовнішнього освітлення. Відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації підписав Віталій Кличко, повідомляє прес-служба КМДА.

«Капітальний ремонт буде здійснено у трьох районах столиці. Так, у Дарницькому районі відремонтують мережі зовнішнього освітлення на Харківському шосе (від Ленінградської площі до Харківського шляхопроводу), у Дніпровському - на вул. Плеханова та Броварському проспекті, у Печерському районі - на вул. Михайла Грушевського», - йдеться в повідомленні.

Крім того, як відзначають у прес-службі, відповідні роботи будуть виконуватися на прибудинкових територіях у Голосіївському районі (вул. Деміївська, 35, 35-Б, 37), у Дарницькому районі (вул. Архітектора Вербицького, вул. Ревуцького, вул. Тростянецька), Деснянському (вул. Маяковського, вул. Каштанова, вул. Оноре де Бальзака), Дніпровському (вул. Березняківська, Дніпровська набережна, просп. Возз'єднання, вул. Чудновського, вул. Тампере, бульв. Перова, вул. Івана Микитенка, вул. Миколи Кибальчича).

Згідно з повідомленням, в Оболонському районі відремонтують мережі зовнішнього освітлення на прибудинкових територіях на вул. Маршала Тимошенка, Оболонському проспекті, вул. Озерній, вул. Прирічній; у Подільському районі - на вул. Свободи, вул. Галицькій, просп. Георгія Гонгадзе, вул. Наталії Ужвій, просп. Правди, вул. Западинского, вул. Краснопільської; в Святошинському - на вул. Академіка Туполєва; в Солом'янському - на вул. Антонова, вул. Ушинського, а також на вулицях Очаківській, Керченській, Донецькій; в Шевченківському - на вул. Щербакова та вул. Салютній. Також вуличні ліхтарі відремонтують у парку «Березовий гай».

Разом з тим у КМДА зазначили, що може виникнути необхідність перекриття вулиць на час ремонту.

За даними прес-служби, ртутні лампи будуть замінені на натрієві з кращими світлотехнічними характеристиками і технічними параметрами, також замінять неізольовані проводи повітряних ліній.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом