За минулу добу з мінометів та артилерії були обстріляні села Кряківка, Оріхове-Донецьке, Чорнухине, Кримське. Про це повідомляє офіційний сайт голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Крім того, після сьомої вечора 11 листопада НЗФ здійснили 20 артилерійських пострілів у напрямку теплоелектростанції м. Щастя. В результаті було пошкоджено будівлю, де дислокується підрозділ МВС, ударною хвилею вибиті вікна.

«Вкрай загострилася ситуація у Станиці Луганській, яка фактично знаходиться на лінії фронту. Місцеві жителі, які не встигли виїхати в інші регіони, не виходять із будинків, діти не відвідують дитсадки і школи, державні та комунальні установи не працюють. Вчора Станицю Луганську протягом дня обстрілювали шість разів, а вночі перестрілки тривали», - йдеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілу в Станиці зруйновано будинок на вул. 1 Травня, мінометним вогнем пошкоджено будівлю школи №1, а також гараж та дві автівки. У ході автоматної стрілянини члени НЗФ навмисне перебили з автоматичної зброї газопровід низького тиску з подальшим горінням. «По працівниках газової служби, які вийшли на ремонт у спеціальному одязі, був відкритий прицільний вогонь», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ForUm, на вихідних члени незаконних збройних формувань відновили інтенсивні обстріли смт Станиця Луганська.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом