Правоохоронці Деснянського районного управління міліції за допомогою службового собаки знайшли безвісти зниклого чоловіка, повідомили Forum'у у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві.

Зазначається, що в районне управління міліції Деснянського району звернулася місцева мешканка і повідомила, що пішов із дому і не повернувся її 67-річний чоловік. Жінка зазначила, що зниклий - інвалід першої групи і має проблеми з мовленням. «Чоловіка шукали вже протягом двох діб, коли в чергову частину Деснянського РУ подзвонили родичі зниклого, і повідомили, що бачили чоловіка, схожого на дідуся, на зупинці громадського транспорту на проспекті Ватутіна.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група міліції. Неподалік від зупинки в парковій зоні правоохоронці виявили речі розшукуваного. Почався активний пошук. На місце викликали кінолога зі службовим собакою. Вівчарка Фой відразу взяла слід», - сказано в повідомленні.

Правоохоронці знайшли дідуся на галявині біля села Троєщина. «Чоловік був без взуття, одягнений у штани і тоненьку кофту. На руках, ногах і голові знайденого виявили пошкодження, найімовірніше, він десь падав.

Чоловік провів на вулиці дві доби й, на щастя, залишився живим», - резюмують у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29
Теги