Волинським військовослужбовцям - учасникам АТО виділили у власність 108 земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, ведення індивідуального садівництва та ведення особистого домогосподарства. Про це повідомляє прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

За інформацією відомства, їх загальна площа становить понад 119 гектарів.

«Всього в органи місцевого самоврядування та Головного управління Держземагентства в області надійшло 1502 заяви від учасників антитерористичної операції і членів сімей загиблих військовослужбовців. На даний момент прийнято 421 рішення про надання дозволу на розробку проектів землеустрою», - йдеться в повідомленні.

У Держземагентства зазначив, що на сьогодні найбільше заяв про надання земельних ділянок надходить від жителів Луцька, Нововолинська, Володимир-Волинського.

«Зараз Головне управління Держземагентства звернулося до проектних організацій області, щоб виготовлення проектної документації для учасників АТО здійснювалося за собівартістю. Підприємства підтримали цю ініціативу», - підсумували у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом