У Броварах Київської області міліція затримала озброєного чоловіка, повідомили ForUm'у у ВЗГ ГУМВС України в області.

Днями до чергової частини Броварського відділу міліції зателефонував співробітник приватного підприємства, розташованого на території «Броварського шиноремонтного заводу», і повідомив, що незнайомий чоловік, погрожуючи пістолетом, створює загрозу працівникам і взагалі перешкоджає роботі підприємства.

На місце події терміново виїхали співробітники Державної служби охорони. Правоохоронці засікли бунтівника, який з невідомих причин посварився з працівниками підприємства. Чоловік всіляко ображав присутніх, нецензурно лаявся та погрожував застосувати зброю.

Бійці ДСО вгамували бешкетника. Ним виявився 32-річний житель Львова, який тимчасово перебував у Броварах в пошуках роботи. Під час поверхневого огляду у правопорушника було виявлено пристрій для відстрілу гумових куль і предмет, схожий на ручну уламкову гранату.

На вимогу міліціонерів чоловік здав зброю. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Дозволу на носіння пістолета у затриманого не було, походження і призначення гранати він пояснити не зміг. Наразі вилучене правоохоронці направили на експертизу, а затриманого правопорушника передали слідчо-оперативній групі міського відділення міліції.

За даним фактом слідчим відділом Броварського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами без передбаченого законом дозволу), стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Досудове слідство триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом