Житомирська обласна державна адміністрація виділила майже п'ять мільйонів гривень на допомогу переміщеним особам з тимчасово окупованої території Криму та зони антитерористичної операції на сході України. Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

«На ці цілі (на допомогу переселенцям. - Ред.) з обласного бюджету спрямовано 4,5 млн грн, з яких 4 млн грн спрямовані на компенсацію витрат комунальним закладам та 500 тис. грн - на виплату матеріальної допомоги переселенцям, які потрапили в скрутне матеріальне становище», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, вже відшкодовано установам та організаціям за фактично зазнані витрати, пов'язані з тимчасовим проживанням громадян, у сумі 698,4 тис. грн, а також надано матеріальну допомогу 145 особам на загальну суму 66,9 тис. грн та підготовлено розпорядження голови облдержадміністрації виділити 119 особам матеріальну допомогу на суму 51,1 тис. грн.

Крім цього в ОДА також поінформували, що в області працевлаштовані 114 осіб з числа переселенців, 284 особи зареєструвалися в центрі зайнятості, 206 особам призначена виплата з безробіття.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом