У Києві співробітники правоохоронних органів розшукують матір, яка залишила дитину в столичному пологовому будинку. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС в м. Києві.

«2 листопада до чергової частини Солом'янського РУ ГУМВС України в місті Києві надійшла інформація про те, що в пологовому будинку № 5, який розташований на Севастопольській площі, залишили маленьку дитину. Наразі немовля - хлопчик близько чотирьох місяців від народження - поміщений в дитячу лікарню», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в міліції, за свідченнями свідків, молода жінка віком близько 25 років зайшла в будівлю пологового будинку разом із дитячою коляскою, в якій було немовля. Через кілька хвилин жінка попросила присутніх доглянути за дитиною і пішла. Через майже дві години відсутності матері громадяни зрозуміли, що необхідно викликати міліцію.

Згідно з повідомленням жінка, яка залишила немовля, на зріст 160-165 см, худорлявої статури, волосся темне. Була одягнена в довгу темну куртку, схожу на «пуховик», чорну кепку.

Крім цього у відділі зв'язків з громадськістю уточнили, що з інформацією про розшукувану необхідно звертатися у відділ кримінальної міліції у справах дітей Солом'янського райуправління столичної міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122