Міліція затримала трьох місцевих жителів, які за 30 тис. доларів убили 32-річну жінку. Про це Forum'у повідомили в прес-службі Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області.

Як зазначили в МВС, ще у березні цього року слідчими Дніпропетровщини було відкрито кримінальне провадження за фактом зникнення безвісти співробітниці одного з салонів краси. Правоохоронці провели комплекс необхідних слідчих та розшукових дій і вийшли на замовника й виконавців злочину. Вчора, 5 листопада, працівники міліції затримали групу у складі трьох осіб.

Слідчі встановили, що затримані вбили жінку на замовлення її чоловіка. Той пообіцяв виконавцям заплатити 30 тис. доларів.

«Щоб заманити жінку в пастку, зловмисники замовили їй нібито зробити манікюр дружині одного з них. Під цим приводом жінку запросили на околиці Дніпропетровська. Застосувавши до потерпілої електрошокер, зловмисники вивезли її на автомобілі в лісосмугу за містом. Там жінці завдали одного удару в спину гострим металевим прутом, після чого закопали в заздалегідь приготовленій ямі», - повідомили в МВС.

На підтвердження виконання «замовлення» злочинці зробили фотографію вбитої, яку пізніше показали її чоловікові. Після цього замовник злочину передав виконавцям 30 тис. доларів.

Наразі всі четверо злочинців затримані, їм обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Замовник та виконавці вбивства понесуть покарання відповідно до ч. 2, 3 ст. 27, п. п. 6, 11, 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна для виконавців злочину.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

22