20 грудня у Дніпродзержинську 34-річний чоловік убив свою матір та її співмешканця. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Дніпропетровській області.

За інформацією правоохоронців, 20 грудня в чергову частину Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління надійшло повідомлення про те, що в квартирі на вул. Подільській шумлять сусіди.

Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою було виявлено труп безробітного 63-річного місцевого жителя з відкритою черепно-мозковою травмою.

Також у спальні, з численними ножовими пораненнями спини був виявлений труп 53-річної хазяйки квартири.

За скоєння злочину був затриманий безробітний, раніше судимий 34-річний син потерпілої, який разом зі своєю співмешканкою проживав у квартирі матері.

Як з'ясувалося, зловмисник о 4:00 був у квартирі в стані алкогольного сп'яніння. Під час сварки, що раптово виникла, він кухонним ножем завдав матері вісім проникних ножових поранень спини, п'ять ножових поранень грудної клітки та три ножові поранення черевної порожнини. Після цього зловмисник продовжив розпивати спиртні напої.

О 7:00 повернувся співмешканець потерпілої, який, побачивши труп жінки вступив зі зловмисником у сварку. В ході конфлікту зловмисник схопив розвідний ключ, завдав ним потерпілому удари по голові, спричинивши йому смертельні тілесні ушкодження. Після другого вбивства зловмисник продовжив вживати спиртні напої.

За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до Єдрей за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції вказаної статті зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом