Президент України Петро Порошенко не виключає посилення економічного режиму для Донбасу.

Про це він заявив перед засіданням Ради національної безпеки та оборони України.

«Не виключаю, що й економічний режим ми змушені будемо зробити більш жорстким», - сказав Порошенко. Крім того, він не виключає рішення РНБО про посилення блокпостів навколо окремих районів Донбасу. «Я не виключаю, що наслідком сьогоднішнього рішення РНБО буде значне посилення контролю на блокпостах з обмеженням руху тих, хто може мати ризик і посилає до нас розвідувально-диверсійні групи», - сказав Глава держави.

При цьому він додав: «Чим швидше буде відновлено дію української влади - тим швидше запрацюють інститути, тим швидше ми зможемо забезпечити використання коштів спеціального фонду, який буде сформований, в тому числі за участю наших іноземних партнерів - Фонду розвитку інфраструктури Донбасу, який допоможе відновити нормальне життя на Донбасі», повідомляє «УНІАН».

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Петро Порошенко має намір внести на розгляд засідання Ради національної безпеки та оборони питання про скасування Закону про особливий статус деяких районів у Донецькій і Луганській областях.

2 листопада в ЛНР та ДНР пройшли вибори. Раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Росія визнає результати виборів у самопроголошених Донецькій та Луганській народних республіках. Після виборів Москва заявила, що вважає вибори у ДНР та ЛНР такими, що відбулися.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25