Станом на 12:30 в Донецьку тихо, повідомлення про події не надходять, повідомляє прес-служби Донецької міської ради.

«О 10-й ранку ледве розпочатий ремонт надземного газопроводу середнього тиску вимушено припинився через артобстріл. Зафіксовані пошкодження газопроводів по пр. Кремлівський 41, 41а, вул. Шахтопрохідників 124. Ремонтно-відновлювальні бригади ПАТ «Донецькміськгаз» спішно покинули небезпечну зону», - також сказано в повідомленні.

Крім того, тимчасово не здійснюють рух тролейбуси № 2 по вул. Артема. При цьому комунальні служби, що забезпечують життєдіяльність міста, працюють у штатному режимі.

Підприємствам міста, що подають енергію, вдалося заживити 7 трансформаторних підстанцій в Куйбишевському районі, які були знеструмлені в результаті бойових дій. Без електропостачання залишаються 14 підстанцій в даному районі.

«Станом на 04.11.2014 ситуація із забезпеченням населення Донецька продовольчими та непродовольчими товарами залишається задовільною. У торговельній мережі міста є всі основні групи товарів, в тому числі соціально-значущі, ажіотажного попиту немає», - також наголошують у міськраді.

Як раніше повідомляв ForUm, вранці 4 листопада під час бойових дій в Донецьку були зруйновані три і пошкоджені два будинки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

58