У столичну міліцію протягом понеділка, 3 листопада, надійшло три повідомлення про нібито замінування об'єктів інфраструктури. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС  у м. Києві.

«Протягом півгодини в міліцію надійшло три повідомлення про замінування. Аноніми назвали станцію метро «Театральна», універмаг «Україна» і Київську обласну державну адміністрацію, що по бульвару Лесі Українки (будівля ЦВК - Ред.)», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в міліції, при обстеженні названих об'єктів та прилеглих до них територій вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Так, з універмагу «Україна» також були евакуйовані близько 250 відвідувачів і працівників магазину. У КОДА зараз також завершилося обстеження, люди не евакуювалися.

Співробітники столичної міліції вживають ряд заходів, спрямованих на встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Як повідомляв ForUm, станція метро «Театральна» була закрита о 12.15 у зв'язку з повідомленням про нібито замінування, о 13.08 рух поїздів на станції відновлено.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27