Станом на ранок 29 жовтня в Києві всі будинки комунальної власності підключені до систем централізованого теплопостачання. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Як розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, в місті також підключені до тепла будинки ЖБК та ОСББ.

«На сьогодні тепло подано у всі столичні будинки, в тому числі і ті, що перебувають в управлінні ОСББ, кооперативів тощо, відповідно до заявок, що подані їх керівними органами в теплопостачальні організації. Проте внаслідок значної кількості поривів тепломереж частина споживачів залишається без тепла. Ліквідація аварійних ситуацій повинна здійснюватися відповідальними організаціями протягом доби», - зазначив Петро Пантелєєв.

За його інформацією, з початку опалювального сезону, який у Києві стартував 22 жовтня, відбулося близько 300 аварій. Більше аварійних випадків зафіксовано в Оболонському районі Києва.

«Сьогодні нам спільно з ПАТ «Київенерго» вдалося ліквідувати понад 240 поривів. Щодоби ремонтні бригади відновлюють роботу на 50-60 локаціях. Незважаючи на те, що кожен день ми маємо нові випадки аварій, загалом динаміка позитивна і кількість будинків з теплом щодня збільшується », - зазначив він.

Він також підкреслив, що на тлі досить складних умов запуску тепла, в цьому році міській владі вдалося посилити темпи запуску систем опалення.

«Якщо в 2013 році за п'ять днів з початку опалювального сезону вдалося запустити 6573 будинки, то в цьому році на п'ятий день до систем централізованого опалення їх було підключено 8670», - заявив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

67