Президент Росії Володимир Путін побажав народу України миру і процвітання з нагоди 70-річчя визволення України від фашистів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кремля.

«У роки Великої Вітчизняної війни у важких, кровопролитних боях за Україну у всій величі проявилися сила духу і згуртованість нашого багатонаціонального народу, мужність і стійкість воїнів-визволителів, партизанів, підпільників і трудівників тилу. Наші батьки і діди разом, в одному строю, мужньо і самовіддано боролися за свободу і незалежність Батьківщини, громили ворога і наближали довгоочікувану Перемогу. Ми повинні дбайливо зберігати передані ними чудові традиції братської дружби і взаємовиручки. Вкрай важливо виховувати підростаюче покоління на високих патріотичних цінностях, активно протидіяти будь-яким спробам відродження фашистської ідеології, розпалювання міжнаціональної ворожнечі та фальсифікації нашої спільної історії»,- сказав президент РФ.

«Від усієї душі бажаю українським ветеранам Великої Вітчизняної війни доброго здоров'я, благополуччя і бадьорості духу, а всьому братньому народу України - миру і процвітання», - додав Путін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

52