У Чернігівській області суд на два місяці помістив під домашній арешт затриманого за хабар виконувача обов'язків командира однієї з військових частин. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону.

«Козелецким районним судом Чернігівської області за результатами розгляду клопотання військової прокуратури Деснянського гарнізону Центрального регіону України щодо застосування запобіжного заходу до виконувача обов'язків командира однієї з військових частин, підозрюваного у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту цілодобово строком на два місяці», - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, полковник як посадова особа вимагав та отримав хабар від військовослужбовця строкової служби за непритягнення його до дисциплінарної відповідальності.

Полковник підозрювався у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом