Радикальна партія прогнозує проблемний підрахунок на окремих округах. Про це в ході брифінгу в партійному прес-центрі заявив представник Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Попов, коментуючи хід голосування.

В цілому, за інформацією спостерігачів і членів комісій від Радикальної партії, процес голосування проходить без суттєвих порушень. Випадки спроб фальсифікацій виборів стосуються мажоритарних округів.

Зокрема, найбільш проблемними з точки зору дотримання виборчого законодавства є округи Донбасу, Одеської, Дніпропетровської
областей та окремі округу міста Києва (217 і 223). Що пов'язано з висуненням в них одіозних представників минулої влади та олігархічних кіл», - сказав Попов.

Коментуючи хід голосування в Одеській і Дніпропетровській областях, Попов акцентував увагу на «каруселях» і замінах керівного складу деяких дільничних комісій в останні дні перед днем голосування.

«Самі по собі ці факти не є свідченням системних порушень, проте вони можуть вказувати на намір фальсифікувати результати волевиявлення виборців вже після закриття виборчих дільниць та під час підрахунку голосів», - заявив Попов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

93