Олександр Вілкул, один з лідерів «Опозиційного блоку» проголосував на виборчій дільниці у Кривому Розі, повідомляє прес-служба «Опозиційного блоку».

Він закликав українців прийти на виборчі дільниці і проголосувати за мирне майбутнє України і впевненість у завтрашньому дні.

«Упевнений, що як 70 років тому наш народ звільнив свою землю, відновив промисловість, повернув мир і впевненість у завтрашньому дні, так і сьогодні наш мудрий народ зробить правильний вибір. Радикали не змогли залякати людей. Я голосував за відродження України. За мир, захист людей праці, зростання зарплат і пенсій, порятунок єдиної країни», - сказав Олександр Вілкул.

Він підкреслив, що нинішня влада довела країну до розрухи, людей - до бідності. Зупинені сотні підприємств, сотні тисяч українців втратили роботу. Збиток для економіки складає понад 2 млрд доларів. Ціни на продукти харчування та медикаменти зросли майже вдвічі. Через зрив опалювального сезону українці змушені жити в холодних квартирах. І це тільки невеликий перелік «досягнень» нинішньої влади.

Ця виборча кампанія найбрудніша за всю історію незалежної України. Мало того, що близько 5 мільйонів виборців практично позбавлені права брати участь у виборах, так ще й відбувається переслідування, побиття опозиційних кандидатів в народні депутати, напад на агітаторів і залякування членів виборчих комісій. Опозиційний блок веде жорсткий моніторинг за дотриманням законності під час голосування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

24