Найближчої доби арктичне повітря охопить всю територію України, погоду визначатиме гребінь антициклону з півночі, лише вночі південь залишиться під впливом атмосферного фронту, повідомляє Український гідрометцентр.

Очікується погода без опадів, лише вночі у Карпатському регіоні невеликий сніг, у південній частині помірний мокрий сніг, місцями ожеледь та налипання мокрого снігу.

На дорогах більшості західних, центральних та південних областей місцями ожеледиця.

Вітер північно-східний (у західних і північних областях з переходом на південно-східний), 7-12 м/с, у південній частині та Приазов'ї пориви до 17-22 м/секунду.

Температура вночі 4-9° морозу, на півночі Лівобережжя до 12°, на узбережжі морів - 0-3° морозу, вдень 0-5° тепла; на Закарпатті та у Криму вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 6-11° тепла, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

У Києві - без опадів. Вітер північно-східний з переходом на південно-східний, 7-12 м/секунду. Температура вночі 4-6° морозу, вдень - 2-4° тепла.

26 жовтня - без опадів. Вітер північно-східний (у західних і північних областях південно-східний), 7-12 м/с, у південній частині та на Донеччині місцями пориви до 15-20 м/секунду.

Температура вночі 4-10° морозу, в Карпатах та Прикарпатті - до 15° морозу, вдень 3-9° тепла; на Закарпатті вночі від плюс 2° до мінус 5°, вдень 5-12° тепла.

У Києві - без опадів. Вітер південно-східний, 7-10 м/секунду. Температура вночі 5-7° морозу, вдень - 6-8° тепла.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом