У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який зробив хибне повідомлення про замінування Національного університету «Львівська політехніка». Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області.

«Проведеними слідчо-оперативними заходами ми за добу встановили особу й затримали чоловіка, який надав хибне повідомлення про замінування університету. Ним виявився 33-річний безробітний львів'янин», - йдеться в повідомленні.

Крім того, правоохоронці встановили, що зловмисник напередодні «замінував» дві АЗС у Львові.

Згідно з повідомленням 33-річному чоловікові співробітники міліції оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Досудове розслідування триває.

Раніше до працівників міліції надійшло повідомлення від невідомої особи про замінування головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка».

З приміщення навчального закладу були евакуйовані 750 студентів і 50 викладачів. Після проведеної перевірки фахівці вибухових речовин та пристроїв не виявили.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

21