У Києві затримано жительок Одеської області, підозрюваних у вбивстві, повідомили Forum'у у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві.

Зокрема, в Деснянське районне управління міліції надійшло повідомлення від 64-річної мешканки Троєщини про те, що у себе в квартирі вона виявила мертвого квартиранта.

Увечері господиня повернулася додому і на порозі квартири зіткнулася з двома жінками. Крім того, у своїй кімнаті пенсіонерка не дорахувалася ювелірних виробів та грошей.

Жінка відразу викликала швидку допомогу і міліцію.

Пенсіонерка чітко описала правоохоронцям зовнішність і прикмети можливих підозрюваних. «Вже через добу співробітники карного розшуку встановили і затримали жінок. Злодійки як раз збиралися їхати в Одеську область, де фактично і проживали. До столиці приїхали підзаробити шахрайським шляхом. В ході обшуку квартири, де подруги тимчасово жили, працівники міліції виявили та вилучили викрадені золоті прикраси, предмет, схожий на пістолет, і медичний препарат «Клофелін», - сказано в повідомленні.

Умисне вбивство - основна версія правоохоронців. «Є всі підстави вважати, що жінки підсипали потерпілому «Клофелін», від чого і настала смерть», - повідомляють у відомстві.

Щодо однієї з затриманих вже відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Тривають слідство і перевірка на причетність підозрюваних до скоєння аналогічних злочинів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

13