Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль звернувся до голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського з листом, в якому попросив перенести вибори на одномандатному виборчому окрузі №105 на час після закінчення АТО.

Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

«Доводимо до Вашого відома, що на одній з виборчих дільниць одномандатного виборчого округу № 105 голосування на позачергових виборах народних депутатів України провести неможливо», - йдеться в листі.

«Для забезпечення безпеки виборців та кандидатів в народні депутати ОДА просить відстрочити вибори в цьому одномандатному окрузі на час після закінчення АТО», - написав у листі губернатор.

У своєму листі Москаль також зазначив, що позачергові вибори в Раду на території Луганської області будуть проводитися тільки в п'яти з одинадцяти округів, оскільки деякі з них практично повністю перебувають під контролем НЗФ.

Як повідомляв ForUm, голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль попередив, що проведення виборів у низці населених пунктів Луганщини небезпечне для життя.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом