Кандидат у народні депутати України Олександр Ржавський стверджує, що в ніч на 23 жовтня на нього було скоєно замах. Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook.

«Озброєні люди, що представилися згодом бійцями батальйону «Артемівськ», в упор розстріляли мій автомобіль. Всі були в стані сп'яніння», - повідомив він.

«Стріляли в мого водія і людей, що випадково опинилися поруч, на поразку. Всіх їх поклали обличчям на асфальт, змушували повзти, підганяючи пострілами поруч, попутно з'ясовуючи, хто з них Ржавський», - розповів політик, який, за його словами, стояв поруч з автомобілем.

За словами Ржавського, коли він представився як кандидат в депутати Верховної Ради, агресія злочинців стала некерованою.

«Мені приставили пістолет до голови, погрожуючи розстріляти. Особливу агресію викликала моя відмова підкоритися лягти на землю», - зазначив він.

«Це тривало хвилин десять, поки не приїхав джип з тверезими бійцями з цього ж батальйону. Через п'ять хвилин приїхав автобус з автоматниками з військової комендатури. Це врятувало моє життя», - розповідає він.

Пізніше він повідомив, що перебуває в Артемівському міськвідділі міліції.

«Подаю заяву про замах на вбивство. Змушений робити це самостійно і серед ночі, оскільки номер 102 не працює. Чомусь», - сказав Ржавський.

Нагадаємо, що Олександр Ржавський є одним з дев'яти кандидатів у народні депутати України по виборчому округу №46, куди входять Артемівськ і Красний Лиман зі своїми районами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом