У Волинській області за добу сталися три вибухи, в результаті яких пошкоджено транспортні засоби та житловий будинок, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

Так, в чергову частину Луцького районного управління 57-річна мешканка села Зміїнець повідомила про те, що виявила біля будинку пошкоджений автомобіль «лексус».

При огляді місця події правоохоронці з'ясували, що транспортні засоби (два «лексуси», що належать заявниці та її чоловікові) пошкоджено в результаті вибуху гранати Ф-1.

Ще один вибух прогримів в селі Озеряни Турійського району. Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, встановила, що в результаті вибуху невідомої речовини пошкоджені зовнішня стіна і фундамент будинку, який належить 49-річному чоловікові.

«Розпочаті кримінальні провадження за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна). Санкцією статті передбачено покарання до десяти років позбавлення волі. Проводяться оперативно-розшукові заходи та інші процесуальні дії, спрямовані на встановлення винних осіб», - повідомив перший заступник начальника - начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Василь Дячук.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

97