У партії «Опозиційний блок» заявляють про намір трьох провладних політичних сил провести так звану народну люстрацію в м. Обухів Київської області, повідомляє прес-служба політсили.

«Блок Порошенка, УДАР і «Народний фронт» хочуть із застосуванням фізичної сили усунути представників «Опозиційного блоку»  зокружних і дільничних виборчих комісій.

Ми ще раз заявляємо, що відсутність представників опозиції у виборчих комісіях дозволить провладним партіям без всякого сорому красти голоси і фальсифікувати результати волевиявлення громадян», - наголошується в заяві «Опозиційного блоку».

«Влада затіяла вибори в умовах війни і жорстокої економічної кризи, а тепер ще має намір побити рекорд за кількістю порушень на цих найбільш «брудних» в історії країни виборах.

Фальсифікуючи вибори, зачищаючи під себе склад виборчих комісій, влада намагається залякати наших виборців, позбавляючи їх таємниці голосування. Їй наплювати на міжнародну репутацію України після таких виборів. Їй наплювати на страждання народу, масове безробіття і економічний колапс в промислових регіонах.

В очах мільйонів громадян нашої країни і всього світу влада щодня дискредитує і себе, і передвиборчий процес.

Обмеження прав опозиції у виборчих комісіях - пряме порушення виборчого закону та Кримінального кодексу, яке повинно спричинити за собою кримінальне покарання.

Ми вимагаємо від влади негайно створити умови для чесних і вільних виборів та жорстко карати тих місцевих керівників, для яких закони України - не більше ніж порожні слова.

У нас вистачить сил захистити голос кожного виборця і відстояти права кожного представника «Опозиційного блоку» на виборчих дільницях.

Ми починаємо масштабну програму захисту результатів виборів. Ми будемо уважно стежити за кожним кроком влади та інформувати всю країну і весь світ про злочинні дії з фальсифікації виборів», - зазначають в партії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом