Завдання народного депутата України від мажоритарного округу - вирішувати конкретні побутові проблеми своїх виборців.

Таку думку висловив кандидат у депутати Верховної Ради по 217-му округу Вадим Столар.

«Я йду на вибори у Верховну Раду, тому що Київ - це моє рідне місто, я виріс на Оболоні. І мені не байдуже, як живуть люди в моїй країні. Моя ідеологія дуже проста: Україна складається з 225 мажоритарних округів, і якщо кожен кандидат візьме відповідальність за всі проблеми свого округу і почне їх вирішувати, то дуже швидко люди відчують позитивні зміни - заявив Вадим Столар в інтерв'ю газеті «Факти і коментарі».

«У під'їзді світло не з'явиться і в квартирі тепліше не стане від гучних політичних гасел. Треба засукати рукави і самому працювати на окрузі, вирішуючи всі актуальні проблеми. Кандидати-мажоритарники повинні відповідати перед своїми виборцями особисто», - підкреслив Столар.

Нагадаємо, рейтинг Столара склав 22,8%, в той час як рейтинг його найближчих конкурентів - 11,1% (Руслан Руденко), 6,1% (Андрій Білецький), 4,2% (Микола Бойчук). Про це повідомив Інститут досліджень регіонального розвитку України (Київ) після проведення соціологічного опитування з 4-7 жовтня 2014 р., Так, було опитано 1200 респондентів, що мають право голосу на період проведення опитування, тобто дієздатні та правоздатні особи, які досягли 18-річного віку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

51