Лідер Радикальної партії Олег Ляшко з трибуни Верховної Ради жорстко розкритикував наміри парламентаріїв прийняти зміни в закон про вибори і звинуватив уряд у бездіяльності.
«Медикам в Попасній з липня не виплачують зарплати. Також немає води, газу і світла у звільненій ще в липні Мар'їнці. У багатьох інших містах і селах на звільнених територіях не виплачують заробітні плати і пенсії», - заявив Ляшко.

На думку Олега Ляшка, Кабінет міністрів України в першу чергу має вирішувати питання соціального забезпечення на звільнених територіях, а не займатися передвиборчою агітацією.

«Я прошу міністра соціальної політики, яка балотується в депутати і йде на вибори - Людмило (Денісова - Ред.), спочатку виплати людям пенсії і соціальні допомоги, а потім йди на вибори. Мені здається, що ви загралися з виборами, замість того щоб вирішити соціальні проблеми жителів Донбасу», - зазначив Ляшко.

На завершення виступу лідер Радикальної партії підкреслив необхідність ухвалення пакету законопроектів щодо врегулювання оформлення спадщини в селі і виплати населенню валютних кредитів.

«Ставте на голосування питання спадщини та виплати валютних кредитів. Це наш борг перед українськими громадянами. Досить грати у вибори, займайтеся тим, для чого вас призначили в уряд», - підсумував Ляшко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом